Links

7 comments

 1. Sehr geehrte Damen und Herren,
  Top Eleven funktioniert seit gestern Abend auf meinen Geräten Notebook, Tablet nicht mehr.

  Gibt es ein technisches problem?

  MfG
  Gerald Koch

 2. PLEASE HELP HELP.4days not connecting my Topeleven account.loading and waiting for scout reports and NOT CONNECT….???? Zoltán Krecskó,INTER MILANO

 3. Pozdrav,

  od jutros se pokušavam logirati na vaš sajt ali nikako mi to ne uspjeva, pa vas molim za pomoć.

  Naime, sinoć sam bez problema bio na sajtu, ništa nisam mjenjao u postavkama igre ili na facebook-u, međutim od jutros nikako nemogu ostvariti spoj na vaš sajt preko PC-a ili mobitela. Kada mi je prijatelj dao njegove podatke logirao sam se bez problema na njegov account i kad sam ponovo pokušao ući sa svojim timom, to mi nije bilo moguće i dobivam obavjest “Greška pri povezivanju sa serverom”. Da li mi je sa vaše strane blokiran račun (BAN) ili mi je probijen (hakiran – hakovan) account od nekoga trećega.

  Na tabletu sam izbrisao igricu i ponovo je instalirao i opet se pojavljuje ista poruka! Uradio sam sve kako ste napisali u korisnickim uputama (deinstalacija, brisanje keš memorije, ponovo pokretanje uredaja, reinstaliranje….)

  Nažalost neznam koji mi je ID od tima, (sad vidim da sam trebao zapisati dok sam ranije normalno ulazio na sajt) ali radi se o timu Kvarner FC .

  Molim za pomoć!

  Pozdrav iz Rijeke

  Dinko Horvat

Leave a Reply

Your email address will not be published.